Szolgáltatások

Cégünk szolgáltatásai

MIÉRT VÁLASSZUK A TARTÓSBÉRLETET:

Gazdaságosság

Saját erőforrásait mindenki fordítsa saját termelőtevékenységére: Minden vállalat a termelőtevékenységébe fektesse tőkéjét ezáltal elérve a lehető legnagyobb árbevételt. A nagyobb árbevétel nagyobb profitot hozhat, így maximalizálhatja mindenki a nyereségét.

Költséghatékonyság

Alacsonyabb üzemeltetési költségek: Bérbeadó a nagyobb flottamérete (többszáz/többezer gépjármű) okán alacsonyabb áron szerzi be a gépjárműveket és az üzemeltetési költségekre is jobb árakat kap a szolgáltatóktól, mely a tartósbérleti díjak mérséklésében jelenik meg Bérbevevő számára. Mivel havonta egyetlen számlán kell cégautói költségeit megfizetniük, csökken az utalások száma, így a velejáró banki költségeit is csökkenthetik.

A gépjárműbérleti díjak költségként elszámolhatók.

Adóoptimalizálás – a tartósbérleti díj ÁFA tartalma visszaigényelhető:

Haszongépjárművek esetében a tartósbérleti díj ÁFA tartalma 100%-ban visszaigényelhető.

személygépjárművek esetében: Útnyilvántartás nélkül 50%-ban, útnyilvántartással pedig az üzleti célú felhasználás arányában, akár 100%-ban visszaigényelhető a tartósbérleti díj ÁFA tartalma.

Megfelelő minősítés esetén nincs induló befizetés: Minden vállalati partnerünk átesik egy belső minősítési folyamaton, mely alapján eldöntjük az óvadékfizetés szükségességét. Ez egy teljesen objektív minősítési eljárás, szigorúan pénzügyi mutatószámok alapján születik döntés. Amennyiben a minősítés alátámasztja, semmilyen induló befizetés nem szükséges a tartósbérleti időszak elkezdéséhez.

A flottaköltségek előre tervezhetők: Minden alapvető üzemeltetési költség a tartósbérleti díjban benne foglaltatik, nincsenek rejtett forgalomba helyezési vagy üzemeltetési költségek. Így minden olyan költség, ami a forgalomba helyezéshez szükséges, valamint minden üzemeltetési költség, legyen az hatósági előírás, vagy a gépjármű gyártója által előírt karbantartási munkafolyamatok, a tartósbérleti díjban benne vannak, nincsenek váratlan többletköltségek.

A bérleti időszak végén a gépjármű visszakerül Bérbeadóhoz, a használtautó értékesítése Bérbeadó kockázata: A tartósbérleti időszak végén visszamarad a tartósbérletből egy vagyontárgy, a használtautó, melynek piaci értéke csupán akkor fog eldőlni, így az ezzel járó kockázat a használtautó tulajdonosát, azaz a Bérbeadót terheli.