Szolgáltatások

Cégünk szolgáltatásai

RÖVIDTÁVÚ AUTÓKÖLCSÖNZÉS (RENT A CAR)

Mobilitás hosszú távú elköteleződés nélkül

Megrendelte új gépjárművét, de amíg az meg nem érkezik, szeretné megoldani mindennapi mobilitását? Új kolléga érkezik a céghez és meg kívánja várni a próbaidő lejártát a cégautó vásárlással? Megőrizné szabadságát a szolgáltatások kiválasztásában? Ezekre a kérdésekre ad választ a rövidtávú autóbérlés. Válassza ki az Önnek tetsző gépjárművet flottaparkunkból és máris élvezheti a minőségi autózás élményét!

Rugalmasság

A rövidtávú autóbérlés legnagyobb előnye, hogy bármikor igényelhet gépjárművet bármilyen időszakra és az időszaknak megfelelően, arányosan fizet a szolgáltatásért. Meggondolta magát menetközben? Ez sem probléma, bármikor visszaadhatja a bérelt gépjárművet vagy cserélhet más kategóriájú autóra flottaparkunkból. Nincs elköteleződés, élvezze a gondtalan autózás örömét!

Költséghatékonyság

Miért költséghatékony a rövidtávú autóbérlés? Azért, mert nincs hosszú távú kötelezettségvállalás, kizárólag akkor fizet, ha igénybe veszi a szolgáltatást. Ez kiváló lehetőség a projektszerű munkák esetén (pár hétig vagy pár hónapig tartó projektmunkák mobilitásának biztosítása), vagy a már említett emberi erőforrás menedzsment megtámogatására. Nincs holtidő, az autó kihasználtságát a maximális szinten tudja tartani, így elkerülheti a felesleges kiadásokat. Ne fizessen, ha épp nincs szüksége a szolgáltatásra!

Mobilitás azonnal

Minden időpillanatban biztosítunk elérhető gépjárműveket több különböző autókategóriában meglévő és leendő kedves partnereink számára. Flottánkat folyamatosan frissítjük a piaci igényeknek megfelelően, melyből Ön kedvére válogathat. Azonnali megoldásra van szüksége? Akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Minőségi bérautópark

Flottánkban számos különböző kategóriájú autó közül válogathat, a gazdaságos kisautóktól a prémiummárkás luxusautókig. Nem csak a kínálat széles nálunk, hanem az autók műszaki és esztétikai állapota is elsőosztályú, ugyanis rövidtávú bérautóflottánkat átlagosan 6 havonta megújítjuk, így Ön mindig egy vadonatúj, vagy rendkívül keveset futott, fiatal autóban fog ülni. Nem akar ütött-kopott, sokat futott, többéves bérautót vezetni? Várjuk szeretettel minőségi bérautóparkunkkal!