Cégünkről

Ismerjen meg minket

Több évnyi tapasztalat

Cégünk 2022-ben alakult a Sipa Group SA első magyarországi leányvállalataként. A SIPA Csoport gyökerei egészen 1997-ig nyúlnak vissza, ahol vezető privát bankokat segített ügyfélkapcsolataik kezelésében. 2006-ban megalakult a SIPA Property Advisors SA és röviddel ezután a tengeri szegmens következett. Ma egyszerűen a SIPA Group SA vagyunk, egy dinamikus és vállalkozó szellemű befektetési társaság, amely 3 különálló üzleti egységből áll, lehetővé téve számunkra, hogy szolgáltatásainkat minden ügyfélszegmensre szabjuk. A sikeres befektetés kulcsa a feladatmegosztás, a csapatmunka és a részlegek átláthatósága.

Minőségi céges lehetőség

A WhatsRent Kft. gépjárművek bérbeadásával illetve teljeskörű flottakezeléssel foglalkozik, szolgáltatásainkat a belföldi, vállalati szegmens számára nyújtjuk, melyhez az anyagi erőforrást francia anyavállalatunk, szakmai hátterét pedig Lengyel Zsolt, több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal a birtokában, valamint hasonlóan tapasztalt és felkészült csapata biztosítja.

A WhatsRent Kft. egy dinamikusan növekvő vállalat, flottánkat a piaci igények függvényében folyamatosan bővítjük. Természetesen az autóparkunk nagyobb részét a konkrét ügyféligények alapján fogjuk összeállítani, de fontosnak tartjuk, hogy mindig álljon rendelkezésre egy bizonyos autómennyiség az igények azonnali kielégítése céljából. A flottánkban aktuálisan elérhető autóinkról weboldalunkon, a „Flotta információ” menüpont alatt találnak részletes információt, de természetesen mind elektronikus úton, mind pedig személyesen is tartjuk a kapcsolatot minden kedves ügyfelünkkel és érdeklődővel.

Amennyiben szükségük lenne személy- vagy haszongépjárműre rövid- (már 1 héttől), közép- (néhány hónapon át) vagy hosszú távon (több éven keresztül), állunk rendelkezésükre igény szerinti szolgáltatásokkal kiegészítve ajánlatunkat. Írjanak nekünk vagy hívjanak telefonon és megküldjük személyre szabott ajánlatunkat avagy meglátogatjuk Önöket egy személyes találkozóra, ahol átbeszélhetjük az együttműködés részleteit.