Szolgáltatások

Cégünk szolgáltatásai

A flottakezelés előnyei:

Hatékonyság

Bízzuk szakemberre flottánk üzemeltetését

Vállalati igények részletes felmérése: Munkatársunk térítésmentesen felméri az igényeket személyes konzultáció során (járványveszély idején digitális formában), melyről egy összefoglalót készít és küld meg az Önök számára.

Személyre szabott konstrukció kialakítása: Az igények részletes felmérése alapján munkatársunk elkészíti a személyre szabott ajánlatot, mely figyelembe veszi az Önök vállalti kultúráját. Az indikatív ajánlatot utána közösen finomhangoljuk, hogy a lehető legoptimálisabb flottamegoldást tudjuk Önöknek nyújtani. 

Tanácsadás

Vállalati autóhasználati szabályrendszer kialakítása: Vállaljuk cégek autóhasználati szabályrendszerének kidolgozását, mely teljesen térítésmentes, ha flottájukat mi kezeljük. Az autóhasználati szabályrendszer kiterjed az alábbiakra

  • miért van szükség szabályrendszerre
  • autóhasználatra jogosult munkatársak felsorolása
  • jogosultsági szintek meghatározása
  • választható gépjárművek/gépjárművásárlási keretösszegek meghatározása jogosultsági szintenként
  • az autóhasználat során igénybe vehető szolgáltatások
  • üzemanyagkártya használati szabályok
  • autócsere folyamata
  • káreseménykezelési szabályzat

Cégautók beszerzése

Gépjárművek kiválasztása: Munkatársunk tesz javaslatot a gépjárműpark összetételére vonatkozólag, mely opcionális, lehetőségük van saját flottamixet összeállítani.

Megrendelés: Amennyiben árajánlatunkat elfogadták és megkötöttük a tartósbérleti szerződést, a véglegesített gépjárműparkot (az igényelt extra tartozékokkal együtt) megrendeljük az előre egyeztetett ütemezésben (előfordulhat, hogy a flottaparkot több lépésben kell megújítani). A megrendelt gépjárművek gyártási folyamatát nyomonkövetjük és tájékoztatjuk Önöket a gyártás aktuális állapotáról és a várható szállítási időről.

Átadás-átvétel: Miután a gyártó leszállítja a megrendelt gépjárművet telephelyünkre, felkészítjük azt az Önök igényei szerint (pl. utólagos tartozékok beépítése) és jelezzük, hogy a gépjármű átvehető. Telephelyünkön a gépjárművek térítésmentesen átvehetők, de lehetőség van kiszállítást kérni díjfizetés ellenében. A kiszállítás Magyarország bármely településére kérhető, egyedi megállapodás esetében akár külföldi címre is. Az autók átadásáról-átvételéről minden esetben jegyzőkönyv készül, melyet mind a Bérbevevő, mind pedig a Bérbeadó jelenlévő képviselője aláír.

Finanszírozás: Vállalatuk a saját erőforrásait a termelőtevékenységére tudja fordítani, ezáltal maximalizálhatja profitját, cégautó parkját teljes egészében mi finanszírozzuk, Önöknek csupán a havi tartósbérleti díjat kell megfizetniük.

Cégautó adó: A Cégautó adó a tartósbérleti díjba be van kalkulálva, Önöknek azzal nem kell pluszban foglalkozniuk.

Gépjárműadó: A Gépjárműadó a tartósbérleti díjba be van kalkulálva, Önöknek azzal nem kell pluszban foglalkozniuk.

Teljeskörű CASCO és kötelezőbiztosítás: Mind a kötelező felelősségbiztosítás, mind pedig egy alap CASCO biztosítás a tartósbérleti díjban benne foglaltatik, kiegészítő CASCO biztosítás (önrészfizetési kötelezettség mértékének csökkentése érdekében) kötésére lehetőségük van. Számos biztosítótársaság ajánlatai közül kiválasztjuk az Önök számára legkedvezőbb konstrukciót, de arra is van lehetőség, hogy a biztosításokat Önök válasszák ki cégautóikra. 

Üzemeltetési feladatok

Karbantartási és javítási feladatok: Országos partnerhálózatunkon keresztül biztosítjuk az Ön zavartalan gépjárműhasználatát. Márkaszervizekkel és minősített szakszervizekkel állunk kapcsolatban, így a lehető legmagasabb szintű szervizszolgáltatást tudjuk Önnek nyújtani.

Téligumik beszerzése, tárolása és a szezonális gumicserék: Beszerezzük gépjárművéhez a téli gumiabroncsokat, elvégezzük a szezonális gumicseréket a megfelelő időben, miközben a szezonnak megfelelően nem használt gumiabroncsokat tároljuk. Mindkét szett gumiabroncsot folyamatosan figyeljük, megfelel-e a balesetmentes közúti használat feltételeinek. Minden tartósbérleti konstrukciónk árában 1 szett nyári- és 1 szett téligumi biztosítása van benne, mely rendeltetésszerű használat esetén akár egy 5 éves futamidő esetén is elegendő mennyiség.

Hatósági ügyintézés: Mind a forgalomba helyezéssel kapcsolatos, mind pedig az üzemeltetéssel kapcsolatos hatósági ügyintézést és a kapcsolódó adminisztrációt teljeskörűen vállaljuk.

Igény esetén GPS beszerelése: Cégautók esetében gyakori kérés az autók nyomonkövetése. Ennek többféle oka lehet, de a lényeg, hogy igény esetén beszereltetünk az autókba nyomkövető rendszert, melyből a kinyert adatokat eljuttatjuk Bérbevevő illetékes képviselőjének.

Hozom-viszem szolgáltatás: Igény esetén humán erőforrást biztosítunk a gépjárműmozgatásokhoz, legyen az egy, a gyártó által előírt kötelező karbantartási munka, vagy akár a szezonális gumicsere.

Assistance szolgáltatás: Mi sosem hagyjuk magára, minden autónkhoz élő assistance szolgáltatást adunk, melynek a díja a tartósbérleti díjban benne foglaltatik. Assistance partnerünk 0-24 órában segítséget nyújt Önöknek meghibásodás vagy baleset során, segít mind a meghibásodott gépjárművel kapcsolatban, mind pedig a sofőr tovább utazásában/hazajutásában. 

Csereautó szolgáltatás: Igény esetén, biztosítási események vagy szervizelési folyamatok idejére kedvezményesen biztosítunk csereautót/bérautót az Önök számára. Ez a gépjármű lehet kategóriaazonos, vagy bármely más kategória is az Önök igénye alapján. A csereautót/bérautót igény esetén kiszállítjuk Önöknek és a visszaszállításról is gondoskodunk.

Üzemanyagkártya: Üzemanyagkártya használata egy nagyon kényelmes és kézpénzkímélő megoldás, ráadásul a vállalat üzemanyagköltsége így utólag fizetendő és bármikor visszaellenőrizhető. Az üzemanyagkártya teljes adminisztrációját mi elvégezzük, Önöknek a kártya nyújtotta előnyöket kell „csupán” élvezniük. A vásárlási jogosultságok kártyánként beállítható, így maximálisan személyre szabható az üzemanyagkártyahasználat is.

Mobilparkolás: Igény esetén tudunk a parkolási nehézségek leküzdésében is segíteni, pótdíjfizetés ellenében. Korszerű mobilalkalmazás segítségével a városi parkolás bosszantó tényezőit kiiktathatjuk életünkből, a mobilparkolás teljes adminisztrációját mi vállaljuk és Ön pedig újra boldogan veheti célba a városközpontokban található turisztikai látványosságokat és vendéglátóhelyeket.

Autópályamatrica (belföldre/külföldre): Igény esetén átvállaljuk az autópályamatrica ügyintézést, melynek díját beépítjük a tartósbérleti díjba. Ezáltal nem kell azon izgulnia, hogy ne felejtse el időben megvásárolni az autópályamatricát, gondtalanul ráhajthat bármely magyarországi közútra – igény esetén akár a külföldi autópályadíjat is befizetjük Ön helyett.

Gépjármű reklámfóliázás: Számos vállalkozás felhasználja cégautóit reklámcélra. Ebben is segítünk Önöknek, cégautóikat igény esetén már a kívánt reklámmal ellátva adjuk át Önöknek. A reklámfóliázás történhet az Önök által már jól ismert és bevált beszállítójuk által, de mi is tudunk beszállítót biztosítani e célra.

Egyéb tartozékok beszerzése: Igény esetén vállaljuk kiegészítők beszerzését is pótdíjfizetés ellenében (pl.: gyerekülés, mobil NAVI, kerékpártartó, síbox, stb.).

Adminisztrációs feladatok – teljeskörű ügyintézés

Teljeskörű ügyintézés: Önöknek ezentúl nem szükséges a cégautóikkal kapcsolatos teendőkre kapacitást fordítani, mert igény esetén mi teljeskörűen ellátjuk az üzemeltetéssel kapcsolatos ügyek intézését, beleértve az adminisztrációt is. Gondoskodunk a szezonális gumicserékről, megszervezzük a gyártó által előírt karbantartási munkálatok elvégzését, biztosítási eseményeket teljeskörűen intézzük, és sok egyéb másban is segítünk.

Rendszeres flottariport: Amennyiben kérik, rendszeres flottariportot készítünk az Önök számára a kívánt tartalommal. Így egy transzparens képet kapnak cégautóik használatával kapcsolatban, mely a munkavállalók és vállalatuk elégedettségének szolgálatába állítható.

Minden flottaköltség havonta egyetlen számlán: Lekerül Önökről a teher, hogy figyeljenek a cégautókkal kapcsolatos rendszeres költségek megfizetésére és könyvelésére, mivel arra ezentúl mi figyelünk. Csökken az adminisztrációs teher kollégáikon, így több kapacitás jut vállalatuk főtevékenységére, ezáltal közvetett módon is segítjük Önöket nyereségük maximalizálásában.

Folyamatos mobilitás, nincs holtidő

Szolgáltatásaink révén 100%-os mobilitást érhet el, mely sokszor a cég működését alapjaiban határozza meg. Az idő pénz, ha nem áll rendelkezésre a mobilitás és eltelik néhány nap vagy akár hét, az komoly károkat tud okozni a cég működésében. 

A bérleti időszak végén a gépjármű visszakerül Bérbeadóhoz, a használtautó értékesítése Bérbeadó feladata

Korábban már említettük, hogy a használtautó értékesítése anyagi kockázattal jár, de ezen túlmenően feladattal is, mely kapacitást von el más területektől. Nemcsak a kockázat, de a feladat is a Bérbeadóé, azaz a miénk.